Natalni horoskop

Natalni horoskop se temelji na našim podacima o rođenju i kao takav se smatra osobnim horoskopom. Natalni horoskop prikazuje naše intelektualne sposobnosti, sklonosti u životu, interakciju sa okolinom, emocije, poslovni uspjeh itd.

Isto tako nam može pomoći da saznamo više o tome kakvi smo kao osobe, kako fukcioniramo, kako se okolina odnosi prema nama te kakve su nam predispozicije bilo na emocionalnom, obiteljskom ili poslovnom planu.

Mogli bi reći da nam objašnjava sve one stvari koje nas najviše zanimaju o našem životu.

Kad želimo izraditi natalni horoskop potrebno je imati točne podatke, znači morate znati datum mjesto i sat rođenja. Ako želite usporedni horoskop, potrebni su podaci od vašeg partnera datum, mjesto i sat rođenja.

Računanjem horoskopa dolazimo do natalne karte koja u svijetu astrologije predstavlja naš rodni list ispisan u trenutku našeg rođenja. Recimo da se gleda prema položaju planeta. Natalna karta govori kakva je naša energija, za što smo više, a za što manje talentirani, dali smo tvrdoglavi, lijeni, kreativni, znači kakvi smo kao osobe.

Moramo napomenuti  da za računanje natalnog horoskopa ne treba računalo. To se radi ručno uz individualni pristup svakom horoskopu sa otprilike 10 stranica teksta uz koji naravno ide i vaša natalna karta.

Natalni horoskop možemo naručiti za sebe, svoje prijatelje, članove obitelji, pa tako i za dijete. Uz natalni horoskop postoji puno kontroverzi vezano uz to dali je to istina ili nije, odnosno dali se uz pomoć karte može odrediti naš karakter i generalno situacija u okolini koja nas okružuje. Dovoljno je reći kako smo svi različiti i kao takvi funkcioniramo, s tim da jedni od nas svoj život planiraju prema čitanju iz karata dok drugi to prepuštaju sebi i svom instinktu.

Rekli bi da nema ništa lošeg u računanju u ovom slučaju natalnog horoskopa, to je samo jedna zanimacija više u životu.

Autor: S.Š.

loading...

Alternativa

Duhovnost

Ljudi kao bića često zaborave na segmente koji su sastavni dio svakog čovjeka na ovom Planetu, zapravo mogu sa … [više]

Numerologija i značenje brojeva

Riječ numerologija dolazi od latinske riječi numerus što znači broj i od grčke riječi logos, što znači govor, riječ, … [više]

Bioenergija

Svi ste se vjerojatno puno puta susreli sa nazivom bioenergija i ljudima koji koriste istu tu energiju u svojim metodama … [više]

Kristaloterapija

Kristaloterapija je još jedna alternativna metoda iscjeljivanja koja je poznata ljudima više od pet tisuća godina, a … [više]

Natalni horoskop

Natalni horoskop se temelji na našim podacima o rođenju i kao takav se smatra osobnim horoskopom. Natalni horoskop … [više]