Gatanje kroz kavu

Gatanje zasigurno predstavlja određeni tip zabave koji će nam skratiti vrijeme. Međutim iako se prvenstveno radi o zabavi treba imati na umu kako gatanje nije za svakoga i kako prije svega treba imati određeno predznanje.

Upravo ćemo s tim predznanjem pokušati osobi preko puta sebe objasnitit neke od znakova koji su ostali u šalici ispijene kave.

Dakle odlučite li se na gatanje iz kave trebate se pridržavati određenih pravila pomoću kojih ćete biti poprilično detaljni.

Znači prvo oko čega trebate voditi računa je zasigurno način kako ste skuhali kavu. Ona nikako ne smije biti sa mlijekom i sa što manje šećera. Pored toga kavu je potrebno popiti iz male okrugle šalice u nekoliko gutljaja dok je još vruća.

Kada ste popili svoju kavu uzmite šalicu lijevom rukom i dobro ju promućkajte kako bi se talog što bolje razlijao. Nakon što ste to napravili potrebno je šalicu okrenuti na tanjurić i ostaviti dobrih deset minuta kako bi mogli čitati dobivene simbole.

Moramo napomenuti kako nije dobro dizati šalicu prije nego što prođe deset minuta, jer bi se tada moglo dogoditi da vam se znakovi izobliče i da ne dobijete zapravo ništa. Nakon što je prošlo predviđeno vrijeme okrenite svoju šalicu tako da drška ostane s desne strane onog koji gleda u kavu.

Naravno da nećete samo tako početi čitati znakove nego ćete prvo pogledati cijelu sliku nakon čega ćete probat smisleno obajsnit osobi preko puta sebe kakva je njezina priča. Ono što govorite mora imati smisla.

Pored toga što je bitno kakvu ste kavu skuhali isto je tako bitno znati kada je najpogodnije vrijeme za gatanje. Smatra se da je najbolje vrijeme punog mjeseca i to od izlaska do zalaska sunca. Najboljim danima smatraju se utorak i petak, a svakako izbjegavajte nedelju.

Primjetite li kako imate probleme tijekom gatanja, a sve ste dobro napravili tada vam savjetujemo da provjerite dali je osoba kojoj gatate možda rođena u utorak. Ako kojim slučajem jeste, tada joj preporučite neki drugi oblik gatanja.

Gatanje zaista može biti zabavno, ali isto tako morate biti pažljivi. Odlučite li se na gatanje putem kave savjetujemo vam da proučite sve potrebne znakove. Evo neki od njih. U slučaju da vam se prikaže anđeo to može značiti znak upozorenja. Taj vas znak upozorava da u ubudućnosti izbjegavate sve radnje koje u sebi nose bilo kakav rizik, ili u koje niste sigurni.

Ako vam se pojavila brava znači da ćete imati nepredviđene izdatke. Platit ćete uslugu ili naručen posao. Taj će vam se izdatak jako isplatiti, ali ćete se morati poprilično potruditi da biste cijeli taj posao priveli kraju.

Autor: S.Š.

loading...

Alternativa

Duhovnost

Ljudi kao bića često zaborave na segmente koji su sastavni dio svakog čovjeka na ovom Planetu, zapravo mogu sa … [više]

Numerologija i značenje brojeva

Riječ numerologija dolazi od latinske riječi numerus što znači broj i od grčke riječi logos, što znači govor, riječ, … [više]

Meditacija i unutarnji mir

Meditacija je stanje potpunog unutarnjeg mira gdje su misli potpuno izbačene i vlada stanje duha. To je jedna vrsta … [više]

Yoga (joga)

Riječ yoga (joga) dolazi od sanskrtske riječi "yuj" što znači povezivanje, odnosno spajanje i sjedinjenje duše, uma i … [više]

Bioenergija

Svi ste se vjerojatno puno puta susreli sa nazivom bioenergija i ljudima koji koriste istu tu energiju u svojim metodama … [više]