Blizanci

Blizanci su poznati prije svega kao znak koji možemo svrstati među zračne znakove. Pod tim naravno mislimo na znakove gdje je zrak povezan s kretanjem i naravno komunikacijom. Radi se o znakovima koji djeluju prije svega u nekom svom svijetu.

Horoskopski znak blizanci, Foto: Justpintu/Flickr

Blizanci su naravno objektivni promatrači, ali opet isto tako apstraktni te neuhvatljivi.

Njihovo područje u kojem oni funkcioniraju je prije svega nebesko u kojem isto tako postoji i prirodno. Izražavaju se jezikom, ljudskošću i naravno inteligencijo.

Nije nepoznanica kako velik dio osoba rođeno u znaku blizanaca poprilično dobro funkconira na intelektualnoj osnovi, a tu im najviše ide u prilog to što su poprilično direktni. Dakle ne boje se reći ono što misle.

Blizanci su treći znak u horoskopu a obuhvaćaju period od 22. svibnja do 21. lipnja. Planet koji vlada ovim znakom je zasigurno Merkur. Kada bi iz krenuli karakterizirati tada bi trebali napomenuti kako su s promjenjljive strane aktivni, s muške agresivni, a sa zračne slobodoumni.

Njihov glavni moto s kojim se kreću kroz život vrti se oko neprekidnog učenja. U životu je skoro sve posloženo prema neprekidnom učenju i upijanju nekih novih informacija koja nas mogu naučiti novim stvarima. Možemo slobodno reći da za njih nikad dosta učenja.

Sve dobre osobe rođene u znaku blizanca poznte su po tome što su živahne, pametne, duhovite, pričljive i naravno znatiželjne. Dok su loše osobe poznate kao nervozne, nezahvalne, poprilično svadljive, površne i naravno brbljave.

Blizanci su isto tako poznati kao znatiželjne osobe sklone raznovrsnosti i naravno promjenama. Isto tako su poznate kao osobe koje istovremeno mogu obavljati više stvari i to bez ikakvog problema. Dakle poprilično produktivne osobe.

Horoskopski znak blizanac poznat je po nekoliko još osobina kao što su prilagodljivost, rječitost, sloboda mišljenja, dvojezičnost, nemir, promjenljivost. Položaj Merkura u ovom znaku kod svake osobe otkriva prije svega njezinu intelektualnu stranu.

Zbog njihove snalažljivosti možemo ih naći u zaista velikom broju poslova. Velik broj njih može se vidjeti na različitim pozicijama, a najbolje im odgovaraju zanimanja gdje do izražaja mogu doći njihove komunikativne sposobnosti.

Osobe rođene u znaku blizanca najviše vole male životinje od toga one koje lete, a što se tiče boje to su žuta i narančasta.

Autor: S.Š.

loading...

Alternativa

Bioritam i njegovi ciklusi kroz život

Boritam je pokušaj da se predvide različiti aspekti života svake osobe putem jednostavnih matematičkih ciklusa. Većina … [više]

Natalni horoskop

Natalni horoskop se temelji na našim podacima o rođenju i kao takav se smatra osobnim horoskopom. Natalni horoskop … [više]

Kristaloterapija

Kristaloterapija je još jedna alternativna metoda iscjeljivanja koja je poznata ljudima više od pet tisuća godina, a … [više]

Gatanje kroz kavu

Gatanje zasigurno predstavlja određeni tip zabave koji će nam skratiti vrijeme. Međutim iako se prvenstveno radi o … [više]

Meditacija i unutarnji mir

Meditacija je stanje potpunog unutarnjeg mira gdje su misli potpuno izbačene i vlada stanje duha. To je jedna vrsta … [više]