Žena

San o ženi može imati dvojako značenje. Može značiti da vas netko iz vaše bliže okoline često ogovara i želi vas prevariti. Morat ćete se čuvati kolega na poslu. S druge strane, mogli biste dobiti jedan neočekivani dobitak koji se tiče povišice na poslu ili vašeg ljubavnog života.

To su samo neka od objašnjenja snova o ženi. Za detaljno objašnjenje provjerite dolje navedena tumačenja koja ovise i o kontekstu u kojem ste sanjali ženu.

Sanjati stariju ženu – ako ste u snu vidjeli stariju ženu mogli biste biti tema ogovaranja. Budite spremni na to da će o vama pričati susjedi i poznanici koji vas dobro ne poznaju. Oni koji vas poznaju, bit će sigurni da vam mogu vjerovati i neće se obazirati na temu ogovaranja. Budite mirni i staloženi i nemojte se zamarati opravdanjima. Nema potrebe za pravdanjem i dokazivanjem.

Sanjati mladu ženu – ako ste u snu vidjeli mlađu ženu, čuvajte se jer biste mogli učiniti neku glupost zbog koje biste se mogli kajati. Postoji mogućnost da se zaljubite i ne razmišljate o posljedicama nekih postupaka kojima se ne biste trebali ponositi. Pratit će vas sreća pa ćete izbjeći glavninu loših posljedica. Ipak, iz ove priče izvući ćete pouku. U budućnosti ćete biti puno ozbiljniji i oprezniji.

Sanjati nepoznatu ženu – ako ste sanjali nepoznatu ženu, to neće biti dobar znak. Nepoznata žena može biti glasnica smrti. Budite oprezni i čuvajte sebe i svoju obitelj.

Sanjati brbljavu ženu – ako ste u snu stupili u kontakt sa ženom koja je neprestano puno pričala, bit ćete glavna tema ogovaranja u obitelji. Netko će vas smatrati crnom ovcom, a vaši postupci bi mogli ići tome u prilog.

Sanjati lijepu ženu – ako ste sanjali lijepu ženu čeka vas uspješna ljubavna veza. Ako se još niste zaljubili, uskoro biste mogli upoznati osobu koja će vas privući, a osjećaji će biti obostrani.

Sanjati ružnu ženu – ružna žena u snu ne donosi vam ništa dobro. Ona vam u ovom slučaju nagovještava da biste mogli biti predmet ogovaranja među grupom bliskih prijatelja. Razlog tomu moglo bi biti nešto što ste učinili, a većina se s tim nije složila.

Sanjati trudnu ženu – ako ste sanjali trudnu ženu, čeka vas izobilje i bogatstvo. Riječ je o snu koji bi svatko poželio sanjati. Budite spremni na pozitivan ishod svega što vam se događa u životu.

Sanjati ćelavu ženu – ako je žena u vašem snu bila ćelava, mogli biste uskoro osjetiti što znači glad i siromaštvo. Budite oprezni s poslovima koje obavljate jer bi vam neki sigurni poslovi mogli propasti. Čuvajte novac za loše dane da vas ne bi iznenadile nedaće.

Sanjati ženu koja nosi veo – spomenuti san znači da ćete u stvarnom životu biti osramoćeni. Netko bi vas mogao jako ocrniti u javnosti. Potreban je veliki oprez kako biste to ipak spriječili na vrijeme.

Sanjati ženu lijepe kose – žena lijepe kose u snu, donosi u stvarnom životu mogućnost dodatne zarade. Netko će vam ponuditi dodatni posao koji će biti dobro plaćen. Prihvatite ga bez razmišljanja.

Sanjati udvaranje starijoj ženi – ako ste muškog roda i sanjali ste da se udvarate ženi koja je puno starija od vas, očekuje vas sretan brak s lijepom mladom ženom. Na vama je samo da ne razmišljate dugo, već da sve objeručke prihvatite.

Sanjati razvratnu ženu – ako ste sanjali razvratnu ženu, netko bi mogao posumnjati u vašu čast. Mogli biste učiniti nešto zbog čega će mnogi promijeniti mišljenje o vama. Iako vam sve ovo neće biti drago za čuti, odlučit ćete da se nećete nikome opravdavati zbog onog što ste učinili zato što ste to željeli učiniti tako.

Sanjati golu ženu – ako ste sanjali golu ženu, mogli biste se naći pod opsjednutošću neke osobe. Ta osoba neće shvatiti vaše odbijanje, morat ćete biti puno oštriji i odlučniji. Spomenuta osoba će učiniti sve kako bi privukla vašu pažnju i uvjeri vas da započnete vezu ili ako ste prethodno bili u vezi, da se pomirite i pokušate ponovo.

Sanjati otmjenu ženu – ako ste sanjali otmjenu ženu, to znači da okolina u vas ima povjerenja. Znaju da ste poštena osoba koja nema ništa loše u svojoj prošlosti. Uvijek se trudite biti dostojanstveni, a s vašim slabostima su upoznate samo vama najbliže osobe.

Sanjati da ljubite ženu – ako ste sanjali da ljubite ženu, čeka vas veliki dobitak. Mogli biste dobiti povišicu ili nagradu za dobro obavljen posao. Osim toga, moguć je i dobitak koji se tiče vašeg ljubavnog života. Iako ćete se zaljubiti u osobu koja neće gajiti iste osjećaje prema vama u početku, bit ćete strpljivi i to će vas dovesti do cilja. Samo naprijed, san je na vašoj strani!

Sanjati da se udvarate ženi – ako ste se u snu udvarali nepoznatoj ženi, postoji mogućnost da će vas u stvarnom životu netko od kolega prevariti. Kolege će vam pričati jedno, a radit će vama iza leđa nešto potpuno drugo. Vi ćete shvatiti što se oko vas događa i pokušat ćete promijeniti situaciju, ali shvatit ćete da to nije moguće. Naime, okruženi ste ljudima koji gledaju samo sebe pa ćete vrlo vjerojatno doći do zaključka da ćete u skoroj budućnosti morati promijeniti posao.

Sanjati da tučete ženu – ako ste sanjali da tučete ženu u snu, u stvarnom svijetu biste mogli biti jako ljubomorni. Vjerojatno vas u stvarnom životu muči velika nesigurnost. Strah vas je da bi vas bliske osobe mogle iznevjeriti. Zbog toga ih često napadate, a kasnije kada vidite da niste imali razloga za to, osjećate grižnju savjesti. Iako je činjenica da ste zbog svog ponašanja izgubili mnogo bliskih prijatelja, ne trudite se promijeniti svoje ponašanje.

Sanjati da ste ugledali svoju ženu – spomenuti san ukazuje na to da bi vam uskoro sve želje mogle biti ispunjene. Postići ćete ono što se oduvijek željeli i čemu ste se nadali. Što je najbolje, sve to doći će spontano, a vi ćete u svemu tome uživati bez stresa oko zadovoljavanja rokova i ishoda.

Sanjati da ste ugledali tuđu ženu – u stvarnom životu vas očekuju osjećaji povezani sa zavisti i ljubomorom. Vjerojatno se ne radujete tuđim uspjesima i vjerujete da ste i vi zaslužiti to što se događa drugima. Smatrate da ste uvijek žrtva i svi drugi su vam krivi zbog onog što vam se događa.

Sanjati da se svađate sa svojom ženom – ako se u snu svađate sa ženom, znači da vas očekuju dobri međuljudski odnosi. Ostvarit ćete dobar odnos s kolegama na poslu i s bližom obitelji. Osjećat ćete mir i nećete više puno pažnje obraćati na ono što vam je prije smetalo.

Sanjati da vam je žena umrla – ako ste sanjali da vam je žena preminula, u kući su moguće svađe. Pratit će vas konstantna nervoza i nećete imati obzira prema nikome. Tražit ćete od vaše obitelji da vas svi puste na miru, ali oni se neće složiti s vašim željama.

Sanjati mnogo žena – ako ste sanjali mnogo žena znači da ćete u stvarnom životu biti prilično zbunjeni zbog odluke koju morate donijeti. Tražite ćete savjet od nekih vama bliskih osoba, ali budući da će savjeti razlikovati, nećete biti sigurni što učiniti i koga poslušati. Svatko će vam dati savjet temeljen na svom iskustvu pa ćete doći do zaključka da na kraju ipak morate odlučiti sami.

Ako ste sanjali nešto slično, provjerite značenje snova povezanih sa ženom:

Majka

Kraljica

Baka

Teta

loading...