bogatSan o ušima može biti dosta neugodan, a nakon buđenja može izazvati i osjećaj gađenja kod onog koji je spomenuti san sanjao. No, iako je riječ o snu koji nije ugodan, on u većini slučajeva ima pozitivno značenje. Dakle, ovisno o kontekstu u kojem ste sanjali uši, vjerojatno vas očekuju pozitivni događaji u bližoj budućnosti.

Promatrajući simboliku, uši u snu mogu biti znak nečistih osjećaja i misli, možda se osjećati krivim zbog nečeg što ste učinili ili žalite zbog nečeg što niste učinili. Postoji mogućnost i da ste isfrustrirani zbog neke situacije koju dugo ne možete riješiti.

Uši možete sanjati kada ste preopterećeni poslovnim zadacima u stvarnom svijetu. Muče vas neodgodive obveze koje se gomilaju, a vi ne znate kako ih riješiti sve u isto vrijeme. Podsvjesno, postoji mogućnost da vam san o ušima govori da biste se trebali riješiti nekih ljudi iz svoje blizine.

No, uši u snovima mogu značiti da vas čeka ogroman poslovni uspjeh i bogatstvo. Financije bi vam se mogle drastično popraviti.

Ipak, kako biste potpuno razumjeli san u kojem se pojavljuju uši, potrebno je uzeti u obzir cijeli događaj oko sna. Primjerice, jeste li sanjali uši na svojoj ili na tuđoj glavi. Pokušajte se prisjetiti što više detalja oko samog sna, a da biste to učinili, odmah nakon buđenja zapišite sve čega se sjećate.

Osim spomenutog, važno je znati jeste li se uspjeli riješiti uši ili ne te na koji način ste to uspjeli. U nastavku vam donosimo tumačenja i objašnjenja svih snova u kojima bi se mogle pojaviti uši. Nakon što ih proučite, bit će vam lakše protumačiti vaš san te ćete saznati što vas čeka u budućnosti.

Sanjate kako vi imate uši – ako ste u snu vidjeli uši na svojoj glavi, to je znak da ćete uskoro imati velikih briga i problema, ali ćete ih uspjeti glatko i lako prevladati. Nakon što riješite neugodno situaciju, bit ćete ponosni što ste sve nedaće uspjeli riješiti i lakše nego što ste očekivali. Stoga, vjerujete u sebe i suočite se s problemima jer vas nakon toga čeka lijepo razdoblje!

Sanjate da lako uklanjate uši – ako ste sanjali uši na svojoj glavi, ali ste ih se uspjeli i lako riješiti, to znači da ćete imati dovoljno samopouzdanja da se suočite sa svim problemima koji bi mogli uslijediti u narednom periodu. S obzirom na to da ćete biti sigurni u sebe i u ono što možete i znate odraditi, to će biti već pola riješenog problema. Samo hrabro!

Sanjate da ne možete ukloniti uši – ako ste sanjali da ne možete ukloniti uši s vaše glave, u skoroj budućnosti bi vam se moglo dogoditi nešto zbog čega ćete izgubiti samopouzdanje. Dogodit će vam se nešto s čim se u početku nećete znati nositi, a najgore je to što ćete sumnjati u svoje mogućnosti iako nema razloga da sumnjate u njih. Stoga, uzmite stvar u svoje ruke i riješite problem kako vi to najbolje znate.

Sanjate da ubijate uši iz svoje kose – spomenuti san znači da ćete u skoroj budućnosti dobiti golem financijski dobitak. On može stići u vidu velike zarade nastale zbog svog rada i truda ili čak u obliku dobitka. Možda ćete dobiti nasljedstvo koje niste očekivali. Kako god okrenete, velika svota novca jako će vas razveseliti i pomoći će vam da riješite sve nakupljene financijske probleme.

Drugo značenje sna je da biste se mogli pomiriti s partnerom s kojim ste nedavno prekinuli vezu. Ako vam se to nije dogodilo, postoji mogućnost da upoznate osobu s kojom ćete dijeliti puno istih interesa. S vremenom biste s tom osobom mogli ostvariti novu ljubavnu vezu.

Još jedno od značenja je da bi do vas mogle stići vijesti koje će vas jako razveseliti.

Kako god tumačili ovaj san, pred vama su divni trenuci ispunjeni ljubavlju i blagostanjem. Prevladat ćete sve brige i probleme i bit ćete zadovoljni životom koji živite.

Sanjati uši na tijelu – ako vam uši gmižu po cijelom tijelu, to bi moglo značiti da ćete se možda loše ponijeti prema nekom članu vaše obitelji. San može ukazivati i na sukob unutar obitelji, a mogli biste i bezrazložno brinuti o zdravlju jednog člana obitelji.

Sanjati uši na odjeći – san ukazuje na to da će netko od članova vaše obitelji doživjeti nesreću.

Češkanje zbog ušiju – ako se češkate jer vas grizu uši, mogli biste zapasti u ogromne financijske dugove.

Sanjati da vam uši stvaraju nelagodnost – ako se u snu osjećate nelagodno jer vam je kosa puna uši, očekujte iznenadne prihode iz nepoznatog izvora.

Sanjati da otresate uši sa svoje kose – spomenuti san znači da ćete ostvariti niz uspješnih pothvata te ćete time biti nagrađeni na poslu od strane šefa i kolega.

Sanjati uši koje skaču u svim pravcima – riječ je o snu koji ima negativno značenje. Uskoro biste se mogli naći u brigama i problemima. Primit ćete vijesti koje će negativno utjecati na vašu svakodnevicu.

Sanjati da iščešljavate uši iz kose – ako ste u snu češljem prelaziti duž cijele kose kako biste ukloniti uši i gnjide, riječ je o pozitivnom snu. Uhvatit ćete se u koštac s problemima i konačno ćete ih uspjeti riješiti.

Sanjate uši koje svijetle – uši koje svijetle nisu dobar znak. U skoroj budućnosti mogli biste imali velike financijske gubitke. Mogli biste dobiti otkaz ili ako imate svoj posao, on bi mogao propasti. Budite oprezni kome poklanjate svoje povjerenje jer netko bi mogao iskoristiti informaciju koju ste mu rekli o sebi. Ponekad je privatne stvari najbolje zadržati za sebe.

Sanjati tamne uši – tamne uši koje jedva primjećujete u svojoj kosi mogle bi biti dobar znak u stvarnom životu. Očekujte veliki uspjeh na poslu do kojeg ćete lako doći. Ništa vam neće stajati na putu.

Sanjati uši na jastuku – ako ste sanjali da vam uši plaze po jastuku, uskoro biste se mogli ponovo zbližiti s članovima obitelji s kojima ste bili dugo u svađi ili se jednostavno niste vidjeli. Spomenuti san može biti i znak da vašu obitelj čekaju predivni trenuci prepuni zadovoljstva, ljubavi i topline.

Sanjate da uklanjate uši iz partnerove kose – riječ je pozitivnom snu koji bi se mogao dobro odraziti na vašu zajedničku budućnost. U stvarnom životu ćete pomoći partneru da riješi sve ono što ga dugo muči.

Sanjate da netko oko vas ima uši – ako ste sanjali da osoba pored vas ima punu glavu uši, riječ je o pozitivnom snu. Na poslovnom planu čeka vas veliki uspjeh. Mogli ste dobiti povišicu i napredovanje. Konačno ćete doći do cilja na kojem ste radili već jako dugo i u koji je uloženo puno vremena i truda.

Sanjate da netko drugi ima uši koje prelaze na vas – ako ste sanjali spomenuti san, u stvarnom životu ćete uspjeti stići do svog cilja, a pritom će vam pomoći osoba iz vašeg sna koja ima uši. No, ako je riječ o nepoznatoj osobi, to je znak da ćete upoznati nekoga tko će vam pomoći u ostvarenju svojih ciljeva. Ta nepoznata osoba dat će vam savjete uz pomoć kojih ćete se lakše probiti u svojoj okolini, a vaš potencijal će konačno biti prepoznat.

Žena koja je u braku sanje uši – ako ste u braku i sanjate da imate puno kosu ušiju, u stvarnom svijetu se bojite da bi vas suprug mogao prevariti. Osim toga, moguće je da u poslovnom svijetu vaši talenti nisu prepoznati i nikako da se istaknete i dođete do izražaja.

Uskoro se udajete, a sanjate uši – ako djevojka prije udaje sanja da ima uši, trebala bi prije vjenčanja riješiti sve nesuglasice s budućim partnerom. U protivnom bi je moglo čekati puno problema u braku.

Sanjati gnjide u kosi – ako ste sanjali gnjide u svojoj kosi, pred vama je sretno razdoblje. Dobit ćete unapređenje na poslu ili vas očekuje znatna povišica.

Ako ste sanjali nešto slično, provjerite značenje snova povezanih s ušima:

Kosa

Svrbež

Insekti

loading...

Alternativa

Natalni horoskop

Natalni horoskop se temelji na našim podacima o rođenju i kao takav se smatra osobnim horoskopom. Natalni horoskop … [više]

Bioenergija

Svi ste se vjerojatno puno puta susreli sa nazivom bioenergija i ljudima koji koriste istu tu energiju u svojim metodama … [više]

Kristaloterapija

Kristaloterapija je još jedna alternativna metoda iscjeljivanja koja je poznata ljudima više od pet tisuća godina, a … [više]

Yoga (joga)

Riječ yoga (joga) dolazi od sanskrtske riječi "yuj" što znači povezivanje, odnosno spajanje i sjedinjenje duše, uma i … [više]

Proricanje

Ako postoji neka vještina koju čovjek razvija od kada je došao pameti onda je to proricanje. Već tisućljećima ljudski … [više]