Šef

Sanjati šefa ili šeficu danas se često događa svima, a takvi snovi rezultat su različitih svakodnevnih situacija vezanih uz posao. U različitim istraživanjima čak je 20% onih koji su priznali da redovito sanjaju svog šefa ili šeficu. Također, istraživanja pokazuju da će kod onih koji su pod stresom zbog posla, jedan od tri sna biti povezan s poslom. Čak je četvrtina onih koji sanjaju šefa nakon što su toga dana s njime ušli u sukob.

Stručnjaci na snove ukazuju na to da čovjek obično sanja posao, kolege ili šefa u situacijama kada je pod velikim stresom. Stres ima veliki utjecaj na naš život, a posebice onaj na poslu. Kao prilog tome govori činjenica da više od pola svog života provedemo na poslu.

Sanjanje šefa ili šefice može imati dva simbolična značenja. Prvo se zapitajte postoji li neki problem koji morate riješiti sa šefom. Krenite od toga. Ako ne postoji problem, ovaj san će simbolizirati vašu sposobnost donošenja odluka i preuzimanja odgovornosti. Možda morate biti autoritativniji kod kuće ili u vezi?

U nastavku donosimo što točno znače snovi koji su povezani s vašim šefom na poslu.

Sanjati šefa – ako ste sanjali šefa, to bi moglo značiti da ste u posljednje vrijeme pod velikim teretom na poslu. Šef vam zadaje previše posla, a iako puno radite izloženi ste kritikama. Kritike vas dodatno opterećuju jer se trudite uvijek posao odraditi najbolje što možete. Ovaj san može značiti da se borite i s anksioznošću zbog velikog obujma posla.

Razgovor sa šefom – ako ste u snu opušteno razgovarali sa šefom, uskoro vas čeka promjena posla. No, osim što ćete promijeniti radno mjesto, postoji mogućnost da promijenite i zanimanje. Samo hrabro!

Svađa sa šefom na poslu – ako ste se u snu sukobili sa šefom, a vaša ljutnja je kulminirala i uvredama, u realnom životu vam nije lako na poslu. Možda je stiglo vrijeme za promjene? Niti jedan posao ne bi smio biti toliko stresan. Stres najviše utječe na zdravlje, stoga, naučite kada je vrijeme da kažete – dosta! Ako to nije razlog vašeg sna, postoji mogućnost da se borite s nekim unutarnjim sukobom. Vrijeme je da to izbacite iz sebe, skupite hrabrost i budite iskreni prema sebi i prema drugima.

Sanjati bivšeg šefa – ako ste sanjali bivšeg šefa znači da u posljednje vrijeme često razmišljate o ljudima koji u vašem životu imaju određeno značenje. Ili ste možda orijentirani na pravila, propise i smjernice koje ste postavili sami pred sebe na poslu ili kod kuće. San se često javlja kada se događaju i neke promjene na poslu. Možda je uvedena neka nova politika poslovanja ili nova pravila. U privatnom životu ovaj san se često sanja kada se veza nalazi na prekretnici, odnosno otišli ste korak dalje u vašem ljubavnom odnosu.

Pohvala od šefa – ako vas je šef u snu pohvalio, u stvarnom životu vam slijedi dobro i pozitivno poslovno razdoblje. Slijedi vam promocija, povišica ili ćete se odlučiti za novu poslovnu odluku koja će vam itekako koristiti.

Šef kao moćan vođa – ako sanjate svog šefa u pozitivnom smislu, divite mu se jer je on za vas odlučan i moćan vođa, vjerojatno postoji područje u vašem životu u kojem biste željeli istaknuti taj dio osobnosti ili kvaliteta.

Seksualan odnos sa šefom – ako ste sanjali seksualni odnos sa šefom, to ne znači da gajite neke posebne osjećaje prema njemu. Ovaj san obično je pokazatelj da se divite kvalitetama svog šefa u poslovnom svijetu. I vi želite posjedovati takve iste kvalitete i imati takvu moć kod donošenja odluka.

Bolestan šef, šef u opasnosti ili šef koji umire – ako sanjate nešto od navedenog, to je nešto pozitivno u vašem životu. Znači da ste stekli veliku dozu samopouzdanja u stvarnom životu.

Šef opasan za druge u snu – ako ste sanjali da vaš šef želi nekome nauditi u snu ili je opasan za okolinu u kojoj se nalazi, to znači da se ponašate previše zapovjednički u stvarnom životu. Možda glumite šefa svojim kolegama na poslu ili partneru, djeci. Malo se smirite i povucite.

loading...

Alternativa

Yoga (joga)

Riječ yoga (joga) dolazi od sanskrtske riječi "yuj" što znači povezivanje, odnosno spajanje i sjedinjenje duše, uma i … [više]

Natalni horoskop

Natalni horoskop se temelji na našim podacima o rođenju i kao takav se smatra osobnim horoskopom. Natalni horoskop … [više]

Meditacija i unutarnji mir

Meditacija je stanje potpunog unutarnjeg mira gdje su misli potpuno izbačene i vlada stanje duha. To je jedna vrsta … [više]

Bioritam i njegovi ciklusi kroz život

Boritam je pokušaj da se predvide različiti aspekti života svake osobe putem jednostavnih matematičkih ciklusa. Većina … [više]

Numerologija i značenje brojeva

Riječ numerologija dolazi od latinske riječi numerus što znači broj i od grčke riječi logos, što znači govor, riječ, … [više]