Reflexion – Vjenčana Fotografija Nove Generacije

Brojni zadovoljni klijenti, iznimna kvaliteta, višegodišnje iskustvo u fotografiranju i snimanju, te kontinuirano usavršavanje kako bi uvijek bili u korak s vremenom, samo su neke od odlika foto studija Reflexion koji osim u fotografiranju i snimanju vjenčanja, ima bogato iskustvo u umjetničkoj i modnoj fotografiji.

reflexion vjenčanja

Iako su sami počeci rada Reflexion-a vezani uz grad Varaždin, svoje područje djelovanja studio je danas proširio na cijelu Hrvatsku, ali i šire. Velik broj profesionalno odrađenih vjenčanja kako u Hrvatskoj, tako i izvan njezinih granica, govori o njihovoj kvaliteti i predanosti ovom poslu. Zadovoljan klijent na prvom im je mjestu, stoga njihov rad karakterizira individualan pristup i originalnost svake fotografije, što je i njihova glavna prednost.

Uhvatiti pravi trenutak na pravom mjestu i u pravo vrijeme

Cilj studija Reflexion je snimiti i ovjekovječiti najdragocjenije trenutke u nečijem životu. Bilo da je riječ o vjenčanju, proslavi ili značajnom događaju drugog tipa, njihov je cilj uhvatiti pravi trenutak na pravom mjestu i u pravo vrijeme. I to je ono što ovaj foto studio izdvaja od drugih.

Kombiniranjem svojeg znanja, energije i strasti, stvorili su ime koje iza sebe ima velik broj zadovoljnih klijenata, što im predstavlja dodatnu motivaciju za rad. Kreativnost i stalno ulaganje u najmoderniju opremu omogućuju foto studiju da sve svoje postavljene ciljeve uvijek i ostvari.

Fotografiranje i snimanje vjenčanja

Svoje bogato iskustvo studio Reflexion stekao je u fotografiranju i snimanju vjenčanja. S obzirom da je riječ o jednom od najvažnijih događaja u životu, trude se da njihovi radovi uhvate svaki bitan trenutak i emociju, u čemu uvijek i uspiju. Njihove fotografije pričaju priču te na taj način omogućuju mladencima da u ovim dragocjenim trenucima uživaju cijeli život.

I dok se kod fotografiranja trude vjerno prikazati svaki trenutak, kod snimanja vjenčanja svjesni su neponovljivosti nekog događaja. Iako su trud i strpljenje nužni dijelovi ovog posla, to im ne predstavlja problem već zadovoljstvo, jer im je povjerenje klijenta na prvom mjestu.

Kao što veliku pažnju i brigu posvećuju samom fotografiranju i snimanju vjenčanja, jednak trud ulažu i u odabir i obradu samih fotografija. Kvalitetan fotograf za vjenčanja jedina je garancija da će naljepši dan biti zabilježen baš onako kako to mladenci i očekuju.

Kvaliteta prepoznata izvan granica Hrvatske

Koliko su radovi studija Reflexion cijenjeni, govori činjenica da su svoje područje djelovanja proširili i na inozemstvo. Njihova profesionalnost, dosljednost i originalnost prepoznata je i izvan granice Hrvatske.

Kada je u pitanju fotografiranje vjenčanja, primjerice, u Veneciji, tome u prilog govore i brojne osvojene nagrade među kojim je i prestižna Zlatna nagrada koju dodjeljuje međunarodna asocijacija profesionalnih fotografa SWPP (The Society of Wedding&Portrait Phofographers) sa sjedištem u Engleskoj.

Spomenutu nagradu studio Reflexion osvojio je u veljači 2012. godine sa fotografijom iz kategorije vjenčanja, koja je snimljena ispred varaždinske crkve Dobrog pastira. Objavljena je na web stranici i u časopisu Professional Image maker na čiji se natječaj mjesečno prijavljuje više od 1300 fotografa iz cijelog svijeta u 25 različitih kategorija.

Sve ovo dokaz je da je Reflexion doista foto studio nove generacije koji će svaki događaj učiniti jedinstvenim, neponovljivim i spektakularnim, a za dodatne informacije svakako posjetite njihovu web stranicu www.reflexion.hr

loading...

Alternativa

Kristaloterapija

Kristaloterapija je još jedna alternativna metoda iscjeljivanja koja je poznata ljudima više od pet tisuća godina, a … [više]

Yoga (joga)

Riječ yoga (joga) dolazi od sanskrtske riječi "yuj" što znači povezivanje, odnosno spajanje i sjedinjenje duše, uma i … [više]

Bioenergija

Svi ste se vjerojatno puno puta susreli sa nazivom bioenergija i ljudima koji koriste istu tu energiju u svojim metodama … [više]

Duhovnost

Ljudi kao bića često zaborave na segmente koji su sastavni dio svakog čovjeka na ovom Planetu, zapravo mogu sa … [više]

Proricanje

Ako postoji neka vještina koju čovjek razvija od kada je došao pameti onda je to proricanje. Već tisućljećima ljudski … [više]