Izmet

Sanjati izmet od davnina se tumači na različite načine. Ovisno u kojem kontekstu sanjate izmet, nerijetko se snovi mogu poistovjetiti s financijskom situacijom, unapređenjem karijere i novcem.

Ljudski izmet – ako ste u snu naišli na ljudski izmet, to znači da ćete ostvariti financijski uspjeh na poslu i unaprijediti svoju poslovnu karijeru.

Zaprljati se izmetom – ako ste se u snu zaprljali izmetom, postoji netko u vašem životu tko je zavidan na vaš uspjeh. Postoji mogućnost da će učiniti sve kako bi vam naudio zbog svoje ljubomore.

Igranje izmetom – ako se u snu igrate izmetom, podsvijest vam želi reći da se u stvarnom svijetu previše opterećujete financijama. Iako svatko od nas želi ostvariti financijsku sigurnost, postoje trenuci u životu kada se trebamo opustiti i pustiti da sve ide svojim prirodnom tijekom.

Ugaziti u izmet – budite zadovoljni ako ste sanjali da ste ugazili u izmet. Naime, dogodit će vam se neočekivani uspjeh! Prihvatite ga i uživajte u njemu!

Nemogućnost rješavanja izmeta – ako ste u snu puni izmeta ili ste njime premazani, to znači da se ne možete lako otvoriti i pričati o svojim osjećajima i emocijama. Iako to možda redovito pokušavate u stvarnom svijetu, još uvijek vam ne polazi za rukom.

Velika hrpa izmeta – ako ste sanjali hrpu nečijeg izmeta na jednom mjestu, znači da je došlo vrijeme da pametno uložite novac. Sve što uložite, očekujte da će vam se i dvostruko vratiti.

Čišćenje izmeta iz zahoda – ako sanjate da čistite izmet iz zahoda, budite oprezni ako vas netko od prijatelja zatraži pozajmicu. Nemojte posuđivati svoj novac, a ako imate novac na štednji u banci, bilo bi dobro da ga uzmete ili premjestite u neku drugu banku.

Naći izmet kod prijatelja ili kolege s posla – ako ste sanjali da ste došli kod kolege ili kod prijatelja i ugledali izmet, očekujte da će vam uskoro netko ispričati tajnu za koju biste radije željeli da je ne znate. Zbog čuvanja spomenute tajne mogli biste se naći u nizu neugodnih situacija.

Životinjski izmet – ako ste u snu ugledali životinjski izmet, na pragu ste donošenja novih i dobrih odluka koje će se pozitivno odraziti na vas i na vašu obitelj.

Pogledajte što znače i snovi o vršenju nužde.

loading...

Alternativa

Natalni horoskop

Natalni horoskop se temelji na našim podacima o rođenju i kao takav se smatra osobnim horoskopom. Natalni horoskop … [više]

Kristaloterapija

Kristaloterapija je još jedna alternativna metoda iscjeljivanja koja je poznata ljudima više od pet tisuća godina, a … [više]

Meditacija i unutarnji mir

Meditacija je stanje potpunog unutarnjeg mira gdje su misli potpuno izbačene i vlada stanje duha. To je jedna vrsta … [više]

Yoga (joga)

Riječ yoga (joga) dolazi od sanskrtske riječi "yuj" što znači povezivanje, odnosno spajanje i sjedinjenje duše, uma i … [više]

Horoskopski znakovi

Horoskop se smatra temeljem astrologije, a kako postoji nekoliko vrsta  horoskopa tako razlikujemo i prirodni horoskop … [više]